Το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.
logo

Δύο εκθέσεις μαζί ?!?!

Photovision 2017 από 11 έως τις 13 Μαρτίου στο Tae Kwon Do στο Δέλτα Φαλήρου και IMAGE + TECH expo από 10 έως τις 12 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSS!!!

Θα μας τρέχουν από την μία άκρη της Αθήνας στην άλλη, η μάλλον πιο σωστά από την Αθήνα στον Πειραιά. Δύο «μεγάλες» εκθέσεις γύρω από την φωτογραφία, το βίντεο και την εικόνα γενικότερα. Το μεγάλες το έχουμε σε εισαγωγικά γιατί, προσωπικά, έχουμε κάποιες επιφυλάξεις για το πόσο μπορούν οι εταιρείες του χώρου να ανταπεξέλθουν ταυτόχρονα στις δύο εκθέσεις. Θα μπορέσουν οι μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως Nikon, Canon, Sony, Panasonic εκπροσωπηθούν με πλήρη και ολοκληρωμένα περίπτερα και στις δύο εκθέσεις; Και αν υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για τις μεγάλες εταιρίες του χώρου, φανταστείτε πόσο δύσκολα θα είναι για τις μικρότερες εταιρίες, που μπορεί να μην έχουν την αίγλη των πιο πάνω, αλλά σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο στην Ελληνική αγορά.

Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά στην συνεργασία – συντονισμό, με αποτέλεσμα αντί να δούμε μία πραγματικά μεγάλη έκθεση γύρω από την εικόνα, να κινδυνεύουμε να βρεθούμε με δύο εκθεσούλες.

Ελπίζουμε ότι οι διοργανωτές θα μας διαψεύσουν και θα πετύχουν τους μεγάλους στόχους τους. Εμείς πάντως εκείνο το σαββατοκύριακο μαντέψτε που θα είμαστε.

Αν σας άρεσε αυτή η δημοσίευση μην ξεχάσετε να την κοινοποιήσετε στους φίλους σας και να μας κάνετε ένα like στην σελίδα KP Photography Cinematography στο Facebook μπορείτε επίσης να ακολουθείτε το blog μας κάνοντας εγγραφή με το e-mail σας.

Για να δείτε με τι ασχολούμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.kpstudio.gr

Και όπως πάντα θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

  • Share

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *